Cikkek archívuma

Verebi Túra

Sok szeretettel várjuk a helyi és környékbeli túrázni vágyókat az akadályokkal tűzdelt honvédelmi napunkra! Minden korosztályból számítunk a részvételre, mert a fizikai és szellemi feladatokat kortól függetlenül bárki teljesítheti. Akadályok az állomások sorrendjében: 1. álcaháló alatt...
Teljes cikk

Verebi Esték 2023.05.26.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Verebi Estékre! 2023. Május 26-án 18:00-kor kerül sor Horváth Péter versmondó és festő "Kész a leltár" című József Attila estjére.
Teljes cikk

Verebi Esték 2023. 05. 19.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Verebi Estékre! Május 19-én 18:00-kor kerül sor Jambrik József festő kiállításának megnyitójára és az azt követően az Autóstoppal a szabadság felé című könyv- és filmbemutatóra.  
Teljes cikk

Verebi Esték

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Verebi Estékre! Május 14-én 9:30-kor kerül átadásra a restaurált Öreg Debreceni Énekeskönyv a református templomban. Köszönet az adományozó néhai Hadházy Józsefnek, hogy ránk bízta, ezzel gazdagítva településünk értékeit. Köszönet Farkas Csilla Magyar...
Teljes cikk

XIV Vereb Vitéz Napja

Vereb Vitéz Nap Kedves Ismerőseink! 2023. április 29-én az Égi Íj Völgyében, Vereben kerül megrendezésre a XIV. Vereb Vitéz napja, melyre szeretettel várunk benneteket!
Teljes cikk