Cikkek archívuma

VEREBI ESTÉK 2022

Szeretettel várjuk az érdeklődőket az újra induló ismeretterjesztő programjainkra! Felhívjuk figyelmüket, a veszélyhelyzet ideje alatt a hatályos rendelkezések az irányadók a közösségi színtér látogatók számára nyitva álló területen.  
Teljes cikk

Angyalok hangján

Sajnálattal értesítünk minden érdeklődőt, hogy betegség miatt ELMARAD a koncert. Újabb Időpont: 2022. január 29. 15 óra
Teljes cikk

Vereb Vitéz Nap

PROGRAMVÁLTOZÁS! Technikai okok miatt elmarad a Kassai Lovasíjász Iskola Nagy Törzs bemutatója. Honfoglaláskori emléknapunkra szeretettel várunk. Családias, baráti légkör. Misztrál és Chrome Rt. koncert, Kalász Mátéval és barátaival táncház, Így tedd rá! a gyerekeknek, mesterségbemutatók.
Teljes cikk

Végh János Zenei Nap

Szeretettel várjuk zenei napunkra. A belépés díjtalan. A maszk és a kézfertőtlenítő használata mindenkinek kötelező. Megértésüket köszönjük.
Teljes cikk

1%

Kedves Látogató! Kérjük, ajánld fel adód 1%-át egyesületünk számára, hogy még több jót tehessünk verebi közösségünkért! Segítségedet köszönjük. Adószámunk: 18206885-1-07
Teljes cikk

Verebi Esték 2016

Szeretettel Várunk és Hívunk Mindenkit 2016-ban is a Verebi Estékre! A programról az alábbi linken olvashat: Verebi Esték - 2016 A meghívó az alábbi linről tölthető le: verebi_estek_meghivo_2016.pdf (701789)
Teljes cikk