Események

Egyesületünk számos programot szervez meg, az itt megtekinthető fotósorozatunk erről tanuskodik. Kérjük, nézze meg galériánkat, hogy bővebb képet kapjon az általunk végzett tevékenységről. Reméljük, hogy fotóink felkeltik érdeklődését!

 

Korábbi rendezvényeink

melyeken részt vettünk Vereb község Önkormányzatával:
 

Hírek

VEREBI ESTÉK 2022

Szeretettel várjuk az érdeklődőket az újra induló ismeretterjesztő programjainkra! Felhívjuk figyelmüket, a veszélyhelyzet ideje alatt a hatályos rendelkezések az irányadók a közösségi színtér látogatók számára nyitva álló területen.  
Teljes cikk

Angyalok hangján

Sajnálattal értesítünk minden érdeklődőt, hogy betegség miatt ELMARAD a koncert. Újabb Időpont: 2022. január 29. 15 óra
Teljes cikk

Vereb Vitéz Nap

PROGRAMVÁLTOZÁS! Technikai okok miatt elmarad a Kassai Lovasíjász Iskola Nagy Törzs bemutatója. Honfoglaláskori emléknapunkra szeretettel várunk. Családias, baráti légkör. Misztrál és Chrome Rt. koncert, Kalász Mátéval és barátaival táncház, Így tedd rá! a gyerekeknek, mesterségbemutatók.
Teljes cikk

Végh János Zenei Nap

Szeretettel várjuk zenei napunkra. A belépés díjtalan. A maszk és a kézfertőtlenítő használata mindenkinek kötelező. Megértésüket köszönjük.
Teljes cikk

1%

Kedves Látogató! Kérjük, ajánld fel adód 1%-át egyesületünk számára, hogy még több jót tehessünk verebi közösségünkért! Segítségedet köszönjük. Adószámunk: 18206885-1-07
Teljes cikk

Verebi Esték 2016

Szeretettel Várunk és Hívunk Mindenkit 2016-ban is a Verebi Estékre! A programról az alábbi linken olvashat: Verebi Esték - 2016 A meghívó az alábbi linről tölthető le: verebi_estek_meghivo_2016.pdf (701789)
Teljes cikk

Adventi Jótékonysági Koncert

Kedves Látogató! Szeretettel hívjuk és várjuk Önt, Családját és Barátait, az Érdeklődőket 2015. december 13-án, 14 órai kezdettel a Verebi Római Katolikus Templomba! (Vereb, Vajda János út 1.) Meghívó5.pdf (5,5 MB)
Teljes cikk